ActiviteitenDagelijks worden verschillende activiteiten aangeboden, dit kunnen knutsel, kook of buitenactiviteiten zijn. Ook kunnen de kinderen helpen in de moestuin of in het Kinderkookkaf├ę. De BSO heeft verschillende ruimtes waar de kinderen kunnen spelen, we hebben een bibliotheek, een loungehoek, een computer, huisje, Atelier en een 8 plus hoek.


Tijdens het eten worden de kinderen gevraagd wat zij die middag op de BSO willen gaan doen. Naast de activiteiten die voor die middag zijn gepland kunnen de kinderen met eigen idee├źn komen. De kinderen worden gestimuleerd om vooraf aan te geven wat ze willen gaan doen. Niets doen of op de bank zitten is ook een keuze! 


Op woensdagmiddag en in schoolvakantie wordt er een activiteitenprogramma samengesteld. Het activiteitenprogramma bestaat uit verschillende uitstapjes en activiteiten op of rond de bso. Bijvoorbeeld naar een museum, Artis, Amsterdamse bos, Bowlen, schaatsen, Woeste Westen, Clara Maria, Amstelpark en nog veel meer. Klik hier voor de activiteiten voor de woensdagen in maart en april 2018