Inschrijven bij BSO Vondelpark

Via onderstaand formulier kan je zoon of dochter worden aangemeld voor onze wachtlijst. Als je kind staat ingeschreven raden wij aan contact op te nemen, wanneer hij of zij voor het eerst naar school gaat. Dan kan je een update krijgen over de wachtlijst en de eventuele mogelijkheden voor plaatsing worden besproken. 

Wij hebben momenteel mogelijkheden voor de woensdag. Bij na plaatsing kom je op onze interne wachtlijst terecht waardoor plaatsing op extra of andere dagen sneller gaat. Uit ervaring blijkt dat plaatsing dan vrij snel verloopt, hoe lang precies kunnen wij meestal niet aangeven. 
 

Wilt je alvast gebruik kunnen maken van incidentele dagen in de week of vakantie? Dan kan je bij Vakantie-opvang het formulier invullen of een email sturen met daar in je contactgegevens en de data wanneer je van de opvang gebruik wilt maken. Voor elke schoolvakantie stellen wij een activiteitenprogramma samen met elke dag een ander uitstapje of activiteit. Het activiteitenprogramma komt, zodra deze bekend is op onze website te staan.


Als er veranderingen in je situatie of gegevens komen, wilt je dit dan z.s.m. doorgeven via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ? Dan kunnen wij je zo goed mogelijk op de hoogte houden van de mogelijkheden. 

...