Vakantie opvang

In de schoolvakanties (en op studiedagen) zijn de deuren van BSO Vondelpark open voor opvang van 8.00 tot 18.00 uur. Wij bieden dan ook opvang aan kinderen zonder vaste plek op onze BSO.


Naast de mogelijkheden die onze BSO biedt qua unieke ligging aan het Vondelpark en de combinatie met het Kinderkookkafé bieden wij ook elke dag wisselende activiteiten en uitstapjes aan. Wij bezoeken regelmatig musea waar de kinderen een interactief programma volgen. Of gaan schaatsen, bowlen, of naar het theater. Ook een bezoek aan het Amsterdamse bos of de kaasboerderij Clara Maria zijn populaire uitstapjes die wij in vakanties ondernemen! Daarnaast is er nog voldoende tijd om te knutselen, te lezen en (buiten) te spelen.


Wil je gebruik maken van onze vakantieopvang? Dan kan je onderstaand formulier invullen en zullen wij een bevestiging toesturen.

Heb je vragen? Dan kan je ook altijd contact met ons opnemen, telefonisch op 020-4201660 of via de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


...