Wij bieden de kinderen op onze bso verschillende activiteiten aan. Dagelijks worden er activiteiten door de leidsters voorbereidt. Dit kan bijvoorbeeld een kook-, knutsel-, of buitenactiviteit zijn. De kinderen kunnen kiezen om aan deze activiteit deel te nemen of om een eigen activiteit te kiezen. Kinderen kunnen ook in één van de speelhoeken gaan spelen, zoals het huisje, de 8+ hoek of de loungehoek. Ook heeft de BSO een bibliotheek waar kinderen een boekje kunnen lezen en een atelier waar de kinderen kunnen knutselen. Ook kunnen de kinderen spelen met het verschillende speelgoed dat aanwezig is.

De kookactiviteiten vinden meestal in de keuken van het Kinderkookkafé plaats, deze is kindvriendelijk ingericht, en kinderen kunnen hier op een verantwoorde wijze met ‘echte materialen’ bakken, koken en kokkerellen.

Op de bso hebben wij een Atelier waar kinderen kunnen knutselen. De kinderen kunnen knutselmaterialen uit de kasten pakken en hiermee zelf aan de slag gaan. De leidsters bereiden regelmatig een knutselactiviteit voor. Knutselwerkjes mogen aan het einde van de dag mee naar huis of worden opgehangen aan de wand in het Atelier.

Koken

Atelier

Bijkomen van de schooldag