Op Bso Vondelpark vinden wij buiten spelen belangrijk. De kinderen hebben altijd de mogelijkheid om buiten te spelen in onze eigen aangrenzende natuurspeeltuin. Het Vondelpark zit om de hoek en ook hier gaan we regelmatig met de kinderen naar toe. Soms met de hele groep en soms met een klein groepje.

Aangrenzende Natuurspeeltuin

BSO Vondelpark heeft een eigen aangrenzende natuurspeeltuin. De kinderen van de bso hebben altijd toegang tot de buiten ruimte. De speeltuin is ingericht voor kinderen in verschillende leeftijden. Zo zijn er twee glijbanen, een zandbak, meerdere speelhuisjes, een keukentje, klimtoren en klimrek voor de oudere kinderen. 

Spelen in het Vondelpark 

We gaan regelmatig met de kinderen naar het Vondelpark. Meestal spelen we in de speeltuin bij het pierenbadje. Deze speeltuin is kindvriendelijk ingericht. Er zijn verschillende speeltoestellen, een pierenbadje (dat in de zomermaanden met water is gevuld), een zandbak en een groot grasveld.

We kunnen ervoor kiezen om met de hele groep naar het Vondelpark te gaan. Als het weer het toelaat gaan we met de kinderen picknicken in het park waarna de kinderen lekker buiten kunnen spelen.
Op warme dagen kunnen de kinderen lekker afkoelen en spelen in het pierenbadje.