BSO Vondelpark is onderdeel van “St BSO Kinderkookkafé Vondelpark”. De stichting beheert naast, BSO Vondelpark, het Kinderkookkafé en de BSO op de Cornelis Vrijschool.

Heb je interesse in werken bij stichting BSO Kinderkookkafé op één van de locaties? Neem contact op met Jantine Wilkens. Dit kan via 020-4201660 of jantine@bsovondelpark.nl.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures op BSO Vondelpark:

Pedagogisch medewerker – 32-36 uur

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan waarin je samen met een team van betrokken collega’s werkt op een unieke BSO aan het mooie Vondelpark? Dan zoeken wij jou!

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het welbevinden van kinderen en ouders op de BSO. Je zorgt voor de dagstructuur en organiseert/onderneemt een breed scala aan activiteiten en uitstapjes. Je krijgt vrijheid in je werk, ook is er altijd een leidinggevende aanwezig bij wie je terecht kan.

Stichting BSO Kinderkookkafé Vondelpark is een kleinschalige en “platte” organisatie die bestaat uit het Kinderkookkafé en twee BSO locaties, BSO Vondelpark en BSO Cornelis Vrij. BSO Vondelpark is gelegen in het Kinderkookkafé aan het Vondelpark en BSO Cornelis Vrij is gelegen in de Cornelis Vrijschool naast de PC Hooftstraat.

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor minimaal 32 uur per week (mogelijkheid voor 36 uur) voor BSO Vondelpark. BSO Vondelpark is een kleinschalige BSO met maximaal 30 kind-plaatsen op maandag, dinsdag en donderdag en 22 kindplaatsen op de woensdag en vrijdag. Naast de geweldige locatie aan het Vondelpark werkt de BSO nauw samen met het Kinderkookkafé, heeft het een eigen aangrenzende buitenruimte en beschikt het over een moestuin. Dit alles maakt BSO Vondelpark tot een unieke BSO!

Wat bieden wij?

• Een leuke afwisselende baan voor 32 tot 36 uur per week
• Informele omgang en werk op een bijzondere locatie
• Mogelijkheid om eigen ideeën te ontwikkelen
• Salaris conform CAO Kinderopvang – Schaal 6 (€ 2177 – € 2964)
• Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Kinderopvang
o.a. Reiskosten vergoeding, 8% vakantiegeld en pensioenregeling
• Pedagogisch coaching en trainingen, waaronder kinder-EHBO

Wat bied jij?

• Diploma voor werken op een buitenschoolse opvang
• Proactieve en flexibele werkhouding
• Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
• Goede communicatieve vaardigheden
• Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving
• Werkervaring in de kinderopvang is een pré

Herken jij je in dit profiel? Stuur je motivatiebrief samen met je CV t.a.v. Jantine Wilkens.
Voor eventuele vragen omtrent deze vacature kun je contact met Jantine Wilkens, via 020-4201660 of stuur een mail.

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van het aanname beleid. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar jantine@bsovondelpark.nl t.a.v. Jantine Wilkens. Meer informatie? Neem contact met Jantine Wilkens via 020-4201660/ 06-25035725 of jantine@bsovondelpark.nl.