Uurtarief
Het uurtarief voor 2024 bedraagt € 10,43. Per school wordt er een verschillend maandtarief berekend. Dit komt omdat elke school een ander rooster heeft en ouders hierdoor een verschillend aantal opvangen afnemen. De tarieven zijn inclusief vakantie en studiedagen.

’t Winterkoninkje 
Ophaaltijd:15.00 uur en woensdag om 12.00 uur
Maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag: € 234,68
Woensdag: € 334,63

Bredeschool AMG Schmidtschool 
Ophaaltijd:14.45 en op woensdag 12.30 uur 
Maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag:  € 243,37
Woensdag: € 321,59

Bredeschool De Kinkerbuurtschool 
Ophaaltijd:  Alle dagen om 14.30 uur  
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag: € 247,71

Vakantie- Studiedagen 
De tarieven zijn inclusief vakantie- en studiedagen.
De vakantiedagen zijn door ouders flexibel in te delen. Ouders kunnen in vakantieweken op andere dan hun vaste dagen gebruiken maken van de opvang. Tevens kunnen ouders niet gebruikte vakantiedagen in andere vakantieweken, in hetzelfde kalender jaar, inzetten. Vakantiedagen kunnen alleen in vakantieweken worden ingezet en niet worden meegenomen naar het volgende jaar.

Op een studiedag is de bso de hele dag geopend en kunnen kinderen vanaf 8.00 uur naar de bso toekomen. Op de vaste dag kunnen kinderen tot 18.00 uur op de bso blijven. Als er een studiedag valt op een andere dan je vaste dag dan kan je in overleg je kind tot 15.00 uur naar de bso brengen. Wij zijn gebonden aan een maximaal kind-aantal . Kinderen met een vaste plek op die dag gaan voor op kinderen zonder.

Vakantieopvang
In schoolvakanties is het mogelijk dat kinderen zonder vaste plek naar de bso toekomen. Het uurtarief voor de vakantie opvang is € 11,64. De bso is van 8.00 tot 18.00 uur open en een vakantiedag kost €116,40. Dit is inclusief eten, drinken, uitstapje/activiteit, openbaar vervoer en overige kosten. De vakantieopvang is alleen mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Kinderopvangtoeslag
Via de website van de belastingdienst kan je een proefberekening maken en zien wat de werkelijke kosten voor de opvang gaan zijn en hoeveel kinderopvang toeslag je ontvangt.